BİR İNSANDA OBSESYON VARLIĞIN BELİRTİLERİ NELERDİR VE NE YAPILABİLİR?

Obsesyon, spiritüel mana da Alen Kardec tarafından konulmuş isimdir. Bedensiz bir varlığın bedenli bir varlığı etki etmesi olarak tanımlanır. Beden ölür, ruh ölmez bu hepimizin bildiği konulardan biri ya da inandığı konulardan biridir. Spiritüellikte ruhlar spatyom denen yerde varlığını sürdürür. Ruh ölmediği için bilinç kaybolmaz, ölen yok olan bedendir, beden kabıdır. Şizofreni, çoklu kişilik bozukluğu rahatsızlıkları ile Obsesyon birbirine karıştırılmamalıdır. Bazen şizofren denilen hastaların Obsesyon varlığa maruz kaldığı görülebilir. 





Bazı varlıklar yeryüzünde yasarken tamamlanmamış işler, egonun çok hakim olduğu bir ruh olması, hırs, nefret vb. nedenlerden dolayı spatyomda bulunmak yerine bir insan bedeniyle eşleşmeye çalışır. Frekans olarak rezone olduğu bedeni bulduğunda o insanla eşleşir, insanı etki altına alır. Bazı aura, alan okuyan spiritüeller kişilerin aurasındaki obsesyon varlığı görebilir ama  bu özelliği olmayan kişiler şu belirtilerin olup olmadığına bakması gerekir: 

Belirtileri:

En önemli belirtilerinden biri zihinim için başka ses.

Kafasından bazı düşünceleri atamamak.

Kendini yönlendiren empoze yapan bir ses.

Bu ses bazı konularda da bilgi verir, o insanla konuşma yalan söylüyor.

Bak bu soruyu sor cevap veremeyecek. Böyle yapma, bununla konuşma...

Gibi varlığı, insanı avucunda tutmak için bazı konularda önceden bilgi de verir. Örneğin, trafık kazası olacak o yoldan gitme der ve dediği bilgi doğrudur. 

Arkasında bir varlığın olduğu hissi.

Hatta varlığı görme.

Sanki birinin dokunuyormuş gibi hissetmesi

İkinci şuur onu yönlendirir.

Negatif etkileri yoğunlukla hiç bir şey yaptırmama, verimi düşürme

Uyku problemleri, uyuyamama

Yıkanmak istememek

İnsanlarla konuşmak istememek

İnsanlara tahammülü bulunmamak

Saldırganlaşmak

Banyo yaptırmaz, pis kalmasını ister, pis yaşamanızı ister

Rüyada sürekli bir varlığın saldırısına uğramak, kabuslar görmek.

Bu tur varlıklara maruz kalmamak için en iyi yapılacak şey frekansınızı yüksek tutmak olacaktır. Bunun dışında aura yırtıkları oluşturmamanız önemlidir. Kötü düşünceler, kötü söylemler, nefret, kin, içeriden gelen sürekli negatif enerji ve dıştan aldığınız sürekli negatif enerji auranız da yırtıklara sebep verecektir bu da bu tarz varlıkların daha kolay ulaşmasına sebep verecektir. Aura yırtıklarını kapısız eve benzetebilirsiniz. Kapınız olmasa evinizin rahatlıkla girip çıkar o varlıklar. Bu nedenle auramızı kapılarına ışığına dikkat edelim. 

Ayrıca Ruhsal Araştırmalar Enstitü Kurucusu Bir tarz vakalarla çalışmış Tarık Hocamızın videosunu dinlemenizi tavsiye ederim.  Çok ayrıntılı bilgiler var ve örnek vakalar paylaşılmış. Ezber Bozan kanalında. 


Görüştüğüm zaman görüşürüz. :)



Yorumlar