NEDEN HEP AYNI İNSANLARI HAYATIMA ÇEKİYORUM? NE YAPMALIYIM?

Belki çoğu kişinin hoşuna gitmeyecek ama dışarıda ne yaşanıyorsa içerinin yansımasıdır. Hayatınızda karşınıza çıkan olay, durum, insanlar ... içeride yaşadığınız durumun, düşüncenin bir yansımasıdır. İnsanlar genellikle dışına odaklanır, içine odaklanmaz. Hep dışına odaklandığı sürece de bu sınavdan geçemez. ve döngüler içinde boğulur. 

Nasıl bir dersten geçebilmemiz için sınavına çalışıp geçmemiz gerekiyor. Dersten geçemezsek tekrar alttan dersi almamız gerekiyor, hayatın karşımıza çıkardığı insanlarda böyle işte. A kişinden bir şey öğrenmezsen, özüne dönemezsen, D kişisi gelir aynı olay ve döngüler devam eder.



Peki bu döngüler nasıl kırılır?

Onu size getiren özünüzdeki inançları, duyguları, düşünceleri... bulun önce. Hala aynı kişiler hayatınıza geliyorsa onu size getiren inanç, düşünceleri, duyguları ve özellikleri devam ettiriyorsunuz demektir. 

Örneğin, hep güvenilmeyen insanlar çekiyorsanız hayatınıza, durup düşünün acaba insanlara güvenilmez düşüncesi duygusu, bilinçaltı kodlaması sizde mi var. İnsanlara güvenmeyen siz misiniz? Ya da insanlara yaranılmaz, iyilik yapıp kötülük bulursun düşünceniz, kodlamanız varsa, örnekleri çoğaltabiliriz erkekler hep aldatır bilinç altı kodlamanız varsa bu tip insanları hayatınıza çekerseniz. Çünkü farkında değilsiniz ama böyle enerji, titreşim yayıyorsunuz. Yaydığınız enerji ve titreşime uygun insanlar rezone olup hayatınıza çekiliyor.

İçinizdeki negatif olan kısmı düzeltmeden dışınızı pozitif hale getirmezseniz. İlk önce bilinçaltı kodlamalarınızı, düşünce ve duygularınıza toparlamanız gerekiyor. Özünüzü değiştirmediğiniz müddetçe döngünün devam etmesine neden olursunuz. 

Olumsuz duygu ve düşüncelerinizi, fiziksel alana çıkartıp kuvvetlendirmeyin. Maalesef olumsuz, duygu, düşünce ve durumları sürekli tekrar ettiğinizde enerjisel olarak kuvvetlendirirsiniz ve fiziksel alanda görünürlüğünü beslersiniz. 

Olay ilk önce enerji boyutunda başlar. Ondan sonra fiziksel boyutta maddesel boyuta geçer. enerji kuantum, maddesel boyutu Newton boyutudur. Madde enerjinin yoğunlaşmış halidir. 

Odaklandıkça o istediğiniz şeyin enerjisini yayıyorsunuz. İyi şeye odaklanırsanız iyi şeyi çekmek için enerji yayıyorsunuz, kötü şeye odaklanırsanız kötü şeyi çekmek için enerji yayıyorsunuz. Belirli bir enerjiye geldikten sonra maddesel olarak karşınıza çıkıyor. 

O zaman ilk önce düşünce ve enerji boyutundan bakmak gerekiyor. Sonra fiziksel boyutun buna göre şekillendiğini bilmek. 

Yaşadığınız bir döngüyü sürekli dile getirmeyin. Dertleşmeyi çok seven bir milletiz. Ama sürekli olumsuz cümlelerle bahsettikçe enerjinin kuvvetini artırıyoruz ve karşımıza fiziksel boyutta o insanları çekiyoruz. Kimse beni sevmiyor, yalnızım, sürekli çıkarcı insanlar çıkıyor karşıma dediğinizde bu yaydığınız enerjiyi besleyecek kişiler gelir hayatınıza. Kimisi gerçekten çıkarcıdır, kimisi size öğretmek özüne bak demek için gelir. Olumsuz şeyleri dertleşmek için bile sürekli yaptıkça enerjini aşağıya çekersin ve hoşlanmadığın şeylerin gelişini artırırsın. 

O zaman ilk yapmamız gereken insanları ayna gibi görmek. Bana ne gösteriyor? Bundan ne ders çıkarmalıyım? Bu kişide bilinçaltı kodlarımdan birini mi görüyorum? Bu insanı, insanları hayatıma çektiğime göre yaydığım enerji ne? sorularını sorun. Olumsuz bilinçaltı kodlarınızı, duygu ve düşüncelerinizi bulun. Bunları dönüştürün, olumluma cümleleriyle. Yalnız kurduğunuz olumlara cümlelerini inanmadan bir değişiklik yapacağına kullandığınızda da hiç bir işe yaramayacaktır. Dertleşme diye sürekli olumsuz durumlarınızdan bahsedip enerji düzeyini yükseltmeyin, 3 boyuta karşınıza getirmeyin. 

Neden? Neden böyle insanlar beni bulur?.... gibi Neden ile başlayan olumsuz soru cümleleri sormayın. Bu anlamamış, farklı bir senaryo ve olayla tekrar anlatın bu insana dersi, belki o zaman analar der. Nasıl? Nasıl bu insanlardan kurtulacağım?... diye soru sormayın. Yine anlamamış, nasıl kurtulacağını öğretmek için farklı insanla ile senaryo tekrar önünüze sunulur. 

Bunu unutmayın dışarıda ne oluyorsa içerinin yansıması olarak oluyor. 

Duygu, durum ve düşüncelerinizi hayatınıza güzel olay, insanlar çekmek için kullanın. Kullanmayı öğrenenin. Görüşmek üzere. 

Birde bonus bir video bırakıyorum?





Yorumlar